Skip to Content
Home

Cerca

Notícies

Horari 2019

El nostre horari d'atenció és de dilluns a dijous de 8:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 hores. Els divendres de 8:00 a 15:30.

Manteniment de la xarxa d'albergs de la Generalitat

La divisió de seguretat activa contra incendis d'Instafoc Barcalena, S.L, Extintores Barcelona, ha estat adjudicataria del manteniment contra incendis dels vint albergs de la xarxa Xanascat de la Generalitat de Catalunya pels propers anys 2016 i 2017.

Sistema de extinció automàtica FM 200 al CPD de l' Hotel Porta Marina

Aquest mes de Juliol, la divisió de seguretat activa contra incedis d'Instafoc Barcelona, S.L, Extintores Barcelona, ha implantat un sistema d'extinció automàtica mitjançant gas FM 200 a fi de protegir dades i equps del CPD de l'hotel "Porta Marina de Barcelona de la cadena Frasers Hospitality.

Missió comercial en Israel

Amb motiu de la inauguració del centre comercial a Jerusalem al que hem submninistrat part dels equips contra incendis, hem sigut convidats a participar a la construcció de cinc equipaments més d'aquest tipus. És per aquest motiu que la propera setmana, el nostre equip comercial, serà a Tel Aviv i Jerusalem per tancar alguns acords comercials.

El CC. CC. Ànec Blau nou client de manteniment PCI

Aquest mes, hem incorporat al centre comercial Ànec Blau de Castelldefels com a client de manteniment d'equips contra incedis entre d'altres empreses e institucions que confien en la qualitat i el bon preu dels nostres serveis.

Sistemas contra incenido The Sutton Club

Aquest mes d'Agost, "The Sutton Club" ha triat a la nostra divisió de sistemes de protecció activa contra incendis, "Extintores Barcelona", per renovar la xarxa de ruixadors, el sistema de detecció d'incendis i la xarxa de BIEs.

Antiga fàbrica Coca-cola de Barcelona

Durant el mes de Juny hem iniciat els treballs condicionament del solar de 30.000 m2 de l'antiga fàbrica de Cobega en la Rambla Guipúscoa de Barcelona. Es tracta d'un xarxa de 800 metres de tub PEAD electrosoldat, onze hidrants enterrats Globe Geiser, un sistema manual d'alarma analògic amb pulsadors i sirenes d'exterior de la marca Aritech, així com un sistema de control de portes Paradox i un circuit tancat de televisió Panasonic.

Ampliació del sistema de detecció d'incendis a l'edifici RBA.

A fi de condicionar les plantes 5ª i 6ª de l'edifici RBA, se'ns ha triat per ampliar el sistema de detecció d'incendis de la marca ARITECH panell tipus FP2000 amb mòduls i detectors analògics.

Extinció automàtica per el CPD de la nova seu de Booking.com a Barcelona

L'empresa holandesa de reserves de viatges online, Booking.com, ha triat a la nostra divisió de seguretat activa, Extintores Barcelona, per protegir la seva CPD a la nova seu a Barcelona.

Per raons d'espai, s'ha triat un sistema d'extinció per mitjà d'aerosols, econòmic, eficaç i net amb el medi ambient.

Fitxers adjunts:

004b.jpg

Noticies de Febrer i Març

Durant aquest mes de Febrer i Març, hem incorporat clients com MAUSA empresa especialitzada en el subministrament de materials per a la construcció o WMS, la multinacional de jocs electrònics i online, on ens hem encarregat d'adaptar i ampliar la instal·lació contra incendis de la seva nova seu a Rubí. També hem participat instal·lant el sistema de detecció d'incendis, gasos i xarxa de boques d'incendi, a la nova seu de l'empresa Interfunerarias en Sant Adrià de Besós.

Asistencia tècnica 24 hores 365 dies.

El nostre servei d'assistència tècnica 24 hores per a clients, ha canviat de telèfon. A partir d'ara és el 609657061. Les tarifes per als clients amb contracte d'assistència no varien aquest 2013. Per a les tarifes de clients sense contracte d'assistència 24 hores, consulti amb el nostre departament comercial. 

Internacionalització a Marroc e Israel.

Instafoc Barcelona, S.L. amb la seva divisió de seguretat activa "Extintors Barcelona" ha estat triada per implantar sistema d'extinció automàtica en un dels principals productors de làctics i sucs d'Àfrica, COPAG-Jaouda, en la seva factoria de Taroudant, el Marroc. D'altra banda, hem subministrat una primera partida de 100 BIE-25 amb mòdul per a extintor a un client dedicat al desenvolupament de centres comercials a Israel.

Fitxers adjunts:

jaouda2012.jpg

Magna Mirrors España, S.A.

Hem realizat la instal·lació d'un sistema d'extinció automàtica amb gas FE-13 al nou CPD de la factoria de Magna Mirrors España, S.A. a Vilafranca del Penedés.

Ignifugació del concesionari KIA Motors de Quadis

La nostra divisió de seguretat passiva, Ignifugacions Barcelona, ha realitzat les tasques de protecció de l'estructura portant i la construcció de barreres tallafocs i segellat de passos amb sacs, collarets i reixetes intumescents. Per ampliar informació clic aquí.

Mantenimient de la T2 del Aeroport de Barcelona.

Aquest mes hem iniciat les feines de mantenimient d'equips contra incendis a la terminal 2 de l'aeroport del Prat a Barcelona.

Nous clients de manteniment contra incendis

Durant el mes de Juny hem estat triats per gestionar el manteniment contra incendis de clients tals com els centres esportius i de Fitness Claror, les seus de l'Agència tributària a Catalunya, el Càmping Garrofer o la instal·lació dels extintors a l'edifici que serà la nova seu de l'empresa Vidrafoc. Grups de bombes contra incendis, centrals analògiques i convencionals, B.I.E 25 i 45, ruixadors, extintors, extinció automàtica entre d'altres, han estat els equips gestionats.

Projecció de morter ignífug al McDonalds de Platja d'Aro

La nostra divisió de seguretat pasiva, Ignifugaciones Barcelona, ha protegit l'estructura portant corresponent a l'ampliación del Mcdonalds de Platja d'Aro mitjançant la projecció de morter ignífug.

Protecció de l'estructura del concesionari Motorsol Import de Quadis

La nostra divisió de seguretat pasiva, Ignifugaciones Barcelona, ha estat escollida per l'empresa "Quadis" per protegir l'estructura portant del concesionari Motosol Import del C/Manso de Barcelona. Més de 1.200 m2 de perfils projectats amb morter ignífug.
Mira el video de les feines de projecció de morter a Youtube.

Fitxers adjunts:

taller_concesionario.jpg

Nous extintors amb instruccions i llegenda en Català

Ja són disponibles els extintors de 6 Kg. de pols amb les instruccions i la llegenda en Català. En davant amb la normalització.

Fitxers adjunts:

pi6cat.jpg

Facebook i twitter

Ja podeu seguir-nos a Twitter i Facebook. També, molt aviat, pujarem vídeos a You Tube perquè podeu veure treballs en els nostres tallers o en algunes instal·lacions.

SICUR 2012

Aquesta setmana estarem presents en SICUR 2012 retrobant-nos amb proveïdors i descobrint novetats del sector.

Actuacions per a l'obtenció de la llicència ambiental d'un pàrquing de vehicles industrials.

Hem estat adjudicataris de les actuacions per a l'obtenció de la llicència ambiental d'un pàrquing de vehicles industrials a Barcelona. Els treballs estem realitzant són: Ignifugació de l'estructura portant d'una de les naus d'1.225 m2, vies d'evacuació, portes curta foc, supressió de barreres arquitectòniques, pintura i delimitació de les places de pàrquing, marques vials, detecció d'incendis convencional, xarxa de boques d'incendi equipades, senyalització i extintors.

Fitxers adjunts:

img_04322.jpg

Jornades de formació per a l'aplicació i tramitació de normes que afecten a llicències i activitats

Els integrants del nostre departament d'enginyeria ha assistit a les jornades de formació per a l'aplicació i tramitació de normes que afecten a llicències i activitats impartides per ADDIENT.

Formació dels nostres técnics per a la manipulació de gasos fluorats.

Els nostres tècnics en extinció automàtica han rebut formació, indispensable i obligatòria, per a la manipulació de gasos fluorats tals com el FE-13, HFC-227 o FM-200 i similars. D'aquesta manera podrem oferir un servei més segur als nostres clients ajudant a no danyar el medi ambient ni les persones i ajustant-nos a la normativa vigent, el RD 795/2010

Fitxers adjunts:

curs_gasosfluorats.jpg

Renovació de les instalacions PCI de la discoteca Duvet

El club Duvet, antiga discoteca Imperator, està reformant la sala completament i ens ha escollit per renovar les seves instal·lacions contra incendis tant de seguretat passiva com activa. Així instal·larem un nou sistema de detecció d'incendis, d'extinció per ruixadors, xarxa de boques d'incendi BIE 25 i protecció de l'estructura metàl·lica portant projectant morter de perlita.

Formació dels nostres tècnics en sistemes intel·ligents de Pelco FX i ESMI de Scheneider Electric

Aquest mes, els nostres tècnics han rebut la formació que acredita els coneixements en sistemes de detecció d'incendis intel·ligents Pelco FX i ESMI de Scheneider Electric que són instal·lats, per exemple, a la "Clínica Quiron".

Renovació i ampliació del sistema contra incendis de "Laboratorios Lafi"

Instafoc Barcelona, S.L. renovarà i ampliarà els sistemes contra incendis de la seu de "Laboratorios Lafi" a Lliçà de Vall.

Instal·lació contra incendis a la nova seu de l'empresa Vidra foc

Instafoc Barcelona, S.L. ha estat escollida per executar la instal·lació contra incendis de l'edifici que serà la nova seu de l'empresa Vidra Foc. D'una banda s'instal·larà una xarxa de boques d'incendi equipades amb dipòsit i grup de pressió marca "Bombas Ideal". D'altra banda, s'instal·larà un sistema de detecció d'incendis intel·ligent marca Notifier que barreja sistemes com aspiració Làser, detecció per barreres analògiques d'infrarojos, detecció convencional i analògica, etc...

Fitxers adjunts:

imgp2563.jpg

Instal·lació d'extinció automàtica FE-13 a Sony-Ficosa de Viladecavalls

Instafoc Barcelona ha estat escollida per instal·lar dos sitemes d'extinció automàtica mitjançant gas FE-13 a les sales CPD i SAI de la planta de Ficosa/Sony de Viladecavalls. Els equips instal·lats són de Notifier/Honeywell i Aguilera Extinció.

Instrucció d'aplicació de la OMAIIA a Barcelona

S'ha publicat una instrucció per aplicar la OMAIIA mentre no es publica el nou reglament que l'ha de regir. La podeu descarregar a la nostra secció de documentació.

Ampliació del nostre catàleg

Desde el mes de Novembre, estem ampliant els continguts del nostre catàleg a fi de mostrar tots els productes i serveis que oferim com sistemes d'intrussió, control d'accéss, circuit tancat de televisió CCTV, més varietat als equips contra incendis, la senyalització i els sistemes de ventilació.

Decret 82/2010, mesures d'autoprotecció per activitats i centres

El vuit de gener de dos mil onze entrarà en vigor el Decret 82/2010, de 29 de Juny, pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció i es fixa el contingut d'aquestes mesures. Si necessita més informació o implantar un pla d'autoprotecció truquins al 934080880 i consulti al nostre departament d'enginyeria.

Canvis al nostre catàleg.

Durant aquest mes de Novembre, reestructurarem el nostre catàleg i afegirem tots el productes i serveis que al llarg dels anys hem anat oferint als nostres clients.

Prórroga de la instrucció 10/2005

S'ha prorrogat la instrucció 10/2005. La direcció general d'energia i mines ha elaborat una nova instrucció que substitueix a aquesta. La nova és la 3/2010 de 9 de setembre. Podeu descarregar-la aquí.

Llançament de la nova web 2010/2011 d'Extintors Barcelona

Aquesta tarda s'ha pujat la nova versió 2010/2011 de la nostra web. Durant una setmana romandrà en periòde de proves. Esperem que us sigui d'utilitat. Si trobeu qualsevol errada ens podeu notificar aquí

Ens traslladem

Durant la primera setmana de Juny estarem de trasllat a unes noves instal·lacions més amples i modernes on incorporarem nova maquinària. Ens trovareu al C/Indústria, 331 de Barcelona.