Skip to Content
Home

Cerca

Empresa

Extintors Barcelona és una jove empresa especialitzada en la instal lació i el manteniment d'infraestructures de seguretat i electricitat de grans i petites indústries, comerços, garatges comunitaris i comunitats de propietaris.

 

Comptem amb un complet equip de professionals format per enginyers, instal.ladors qualificats i tècnics especialitzats que ens permet dur a terme totes les nostres activitats sense necessitat de recórrer a terceres empreses, fet que garanteix una relació directa amb el client que redunda en un millor servei.

 

La nostra empresa pertany, entre altres, al Gremi d'Instal • ladors i Mantenidors d 'Extintors i Sistemes contra Incendis de Catalunya (GRIMEC) així com a l'Associació Espanyola d'Empreses Instal • ladores i mantenidores de Sistemes contra Incendis (AERME) i compta amb tots els certificats que avalen la qualitat dels nostres serveis. Recentment, hem tramitant l'obtenció del certificat de qualitat ISO 9001 a través de l'empresa "OAK LARPWELL" i certificat per Bureau Veritas.

grimecaerme

 

 

 

 

Certificats d'inscripció de l'Empresa:

    certificat 2    certificat 2